Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten | Gastbloggers  | 

Tweet van de week: 1 april kikker in je bil

Vrijdag 5 april 2013 - Charlotte Portielje

Deze week was het weer 1 april. De dag van grappen en grollen. Op deze dag zijn de flauwste en slechtste grappen toegestaan. Iedereen mag voor de gek worden gehouden. Veel mensen zijn ook ergens bang voor deze dag. Stel je voor dat jij nou net het slachtoffer bent van de slechte grappen. Ook de stagiaires vreesden voor 1 april.

Dit jaar viel 1 april op paasmaandag. Voor veel studenten betekende dit dus een vrije dag op stage. Dit was voor Hedzer, Kayleigh en Jill een opluchting.
 

 

Puck kon haar nog goed herinneren hoe het bij haar op stage vorig jaar aan toeging. Dit jaar had Puck ook een vrije dag op 1 april.

 

Als de grappen niet op 1 april kunnen worden gemaakt, dan maar op 2 of 3 april. Rachel en Joey zorgde ervoor dat er alsnog grappen werden uitgehaald tijdens het stagelopen.

 

Voor de stagiairs was dit hoogstwaarschijnlijk een kort weekje. Iedereen een fijn weekend, hopelijk zonder slechte en flauwe grappen.