Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten | Gastbloggers  | 

Tweet van de week: (Tussentijdse) beoordeling

Vrijdag 22 maart 2013 - Charlotte Portielje

Veel stagiairs zitten nu ongeveer op de helft van de stageperiode. Meestal vindt er dan een beoordelingsgesprek plaats. Dit kan zijn met de stagebegeleider van je stageplek en/of je stagebegeleider van school. Het is altijd spannend om het horen wat de begeleiders van je vinden en of je de opdrachten goed uitvoert.

Linda heeft haar voortgangsgesprek er al op zitten. Zij is opgelucht dat haar beoordeling goed is, altijd fijn om te horen!

 

 

Sommige stagiairs zaten nog in spanning af te wachten op hun tussentijdse beoordeling en lieten dat weten via Twitter.

 

 

Sommige stagiairs hebben hun tussentijdse beoordeling al gehad en kregen afgelopen week hun eind beoordeling van de stage die ze hebben gelopen.

 

 

Jocya heeft al een goede beoordeling gehad en rond de laatste dingen nog af op haar stage.

 

 

Het is fijn als je gewaardeerd wordt op je stage en daar complimenten over krijgt. Iedereen wil uiteindelijk het liefst zijn of haar stage met een goede voldoende afsluiten. Wel of geen goede tussentijdse beoordeling.. Het is bijna weekend, geniet er van! En na het weekend kan iedereen weer met een frisse start volop zijn best doen.