Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.169 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

USB-stick vol met antwoorden

Donderdag 8 november 2012 - Merely van der Drift

De studenten van de Haagse Hogeschool kunnen hun medestudent wel vermoorden. Een student had een USB-stick met alle vragen en antwoorden van vijf tentamens die ze moesten maken. Helaas had een leraar deze stick gevonden en werd de jongen geschorst. De overige 75 studenten zijn ook verplicht om de vijf tentamens opnieuw te maken.

De leerling van de opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening dacht dat hij zo slim was. Hij had alle vragen met daarbij de antwoorden. Zo kon hij makkelijk zijn vijf tentamens halen. Helaas was hij toch niet zo slim als hij dacht. Hij had per ongeluk de USB laten slingeren en een oplettende leraar heeft deze gevonden. Alles werd bekend en de student werd geschorst en er is zelfs aangifte gedaan.

Omdat er een grote kans was dat hij zijn kennis met zijn medestudenten had gedeeld, mochten ook deze op het matje komen. Alle 75 studenten die de tentamens hadden gemaakt, moeten het nu opnieuw maken. De tentamens worden over het jaar verspreid, omdat de school niet wilt dat hierdoor hun andere tentamens worden verwaarloosd. 13 studenten hebben geluk. Zij hebben een tentamen gemaakt voor dat de USB was gestolen. Zij hoeven het niet opnieuw te maken.

Bron: denhaagfm.com