Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.112 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Van harte welkom, stagiaires!

Dinsdag 26 februari 2013 - Charlotte Portielje

Voor veel studenten is het lastig om een stageplek te vinden. Zeker op mbo-niveau wordt het steeds lastiger voor studenten een plek te vinden. Gelukkig is het niet overal dramatisch. In Roosendaal werden afgelopen week de stagiaires feestelijk ontvangen.

De studenten studeren voor de mbo-opleiding Toezicht en Handhaving in Breda. Het is een mbo-opleiding met goede verwachtingen op de arbeidsmarkt. De opleiding is sinds 2011 van start gegaan. Er wordt verwacht dat er volgend jaar meer aanmeldingen zullen zijn. Doordat de opleiding goede perspectieven biedt, was een stageplek ook niet erg moeilijk om te vinden. De stageplek waar de 18 stagiaires sinds vorige week werken is bij het Roosendaalse Stadskantoor.

Het stadskantoor in Roosendaal is blij met de stagiaires. Ze zien de stagiaires als een frisse nieuwe aanwinst. Ze werden met open armen ontvangen. De nieuwe opleiding zorgt dat er in de leefomgeving in Roosendaal meer veiligheid ontstaat. Hopelijk gaan de stagiaires een leuke en leerzame periode tegemoet in Roosendaal.

 

Bron: De Stem