Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Vergeet de enquête niet in te vullen!

Maandag 4 maart 2013 - Charlotte Portielje

Het is deze week de laatste week dat de studenten de Nationale Studenten Enquête kunnen invullen. Deze enquête test de tevredenheid van studenten over de opleidingen. Dit onderzoek is gestart door studentenorganisaties en onderwijskoepels.

Bij de enquête kan je aangeven hoe tevreden je bent over de school waar je op zit en over je opleiding. Deze gegevens zijn bedoelt om nieuwe studenten te informeren over de opleidingen en ervaringen. Daarnaast is de uitslag van de enquête belangrijk voor de ranking van de opleidingen. Elke jaar komt namelijk ‘De beste studies’ uit in de Elsevier Keuzegids.

Daarnaast is het invullen van de enquête niet alleen maar eigenbelang. De studenten maken door het invullen namelijk kans op één van de 5 iPad mini’s, één van de 5 iPhone 5’s of één van de 240 bol.com tegoedbonnen. Dus heb je nog geen enquête ingevuld? Dan kan je dat deze week nog doen op: www.nse.nl

Bron:  Fontys

 

Trefwoorden: Studenten Enquête Nse