Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.112 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten | Gastbloggers  | 

Vroegah

Dinsdag 9 oktober 2012 - Merely van der Drift

Xbox, Playstation, Wii, Macbook. Tegenwoordig komt er bijna elke dag wel een nieuw speeltje of gadget uit. Ouderen zeggen altijd: �Vroegâh, hadden we dit allemaal niet. Toen moesten wij ons vermaken met gras en een steen, maar we verveelden ons nooit.� Maar wat nou als ze het wel hadden?

Dat vroegen de makers van de tekeningen op www. Eyefood.nl zich ook af. Wat nou als je moeder gewoon al een iPad had gehad, wat als je opa en oma op school al op de Macbooks hadden gezeten? Heel ongeloofwaardig allemaal, maar wel grappig om te zien. En hoe hadden wij er nu allemaal bijgelopen dan? Was de iPhone 49 uitgekomen dit jaar? Dan had opa gezegd: “Ach kind, in onze tijd konden wij alleen maar whatsappen en facebooken. Dat was helemaal niks. Jullie moeten je niet zo aanstellen.”

Bron: eyefood.nl

Trefwoorden: Vroeger Contrast Tekeningen