Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.113 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Warme Truiendag op Universiteit Leiden

Donderdag 4 februari 2016 - Gianna

Aanstaande vrijdag is het Warme Truiendag en daar doet ook de Universiteit Leiden aan mee. Er wordt verwacht van de studenten en docenten dat zij een lekkere warme trui aan zullen trekken, want de collegezalen zullen koud zijn.

Normaal gesproken ligt de temperatuur van de universiteit zo rond de 20 graden, maar zullen vrijdag op Warme Truiendag rond de 16 graden liggen. De verwarming wordt dus wat teruggedraaid.

Door Warme Truiendag worden mensen meer bewust van het milieu, laat de universiteit weten. Het laat zien dat door middel van besparing van gas ook het milieu gespaard wordt.

Stichting Green Keys Leiden is de initiatiefnemer van de deelname aan deze Warme Truiendag. Deze stichting bestaat uit de studentenduurzaamheidscommissie.

 

Bron: nu.nl