Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.157 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Zelfs verhuizen wordt een eitje

Dinsdag 28 augustus 2012 - Merely van der Drift

Je studententijd is het moment om uit huis te gaan en de wereld te ontdekken. Maar wat moet je allemaal precies regelen en hoe kan je dat in zo’n korte tijd doen? Aan je ouders heb je al veel, maar dankzij de nieuwe ‘Ik verhuis-app’ wordt verhuizen een makkie.

Avéro Achmea heeft deze app ontwikkeld voor een speciale reden. Ze willen jongeren niet voor commerciële doeleinden gebruiken, maar serieus helpen. En hoe kan dat beter dan via de social media?

Bij de app kan je de verhuisdatum opgeven, vervolgens krijg je een checklist tot wanneer je gaat verhuizen. Zo kom je niet op het einde in de stress, omdat je iets bent vergeten. Daarbij vermeld hij ook bespaartips en kan je je vrienden, familie, omgeving uitnodigen om gezellig mee te komen helpen met verhuizen. Verder kan je de tips ook delen via de social media.

Naast de standaard checklist kan je ook zelf dingen toevoegen die je van belang vindt. Een op de twee bezoekers download deze app op dit moment. De app zelf is bedacht door Matthijs Menses, een student Communicatie en Multimediadesign in Leeuwarden. Avéro Achmea heeft deze app verder ontwikkeld.

Bron: www.frankwatching.com

Trefwoorden: App Checklist Verhuizen

Bookmark dit artikel:
| Feed bekijken | Toon alle