Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Zonder strafbaar te zijn, in een cel leven

Woensdag 7 november 2012 - Merely van der Drift

In het rijtje van alternatieve studentenhuizen is er weer één bijgekomen. Het kamertekort blijft stijgen, dus zijn de studenten genoodzaakt om een alternatief plan te bedenken. De een is hier wat creatiever in dan de ander. Een Almelose student lukte het maar niet om een kamer te vinden en besloot in een cel te gaan wonen. Vrijwillig.

Een vroegere jeugdzorginrichting staat al tijden leeg. De inrichting is sinds vorig jaar gesloten en ze krijgen het pand maar niet verkocht. De eigenaar wilde niet dat het leeg zou blijven staan en wilde er graag iets mee doen. Hij wist alleen niet wat. Daar is nu een goede oplossing voor gevonden. Het worden studentenkamers. Elke student krijgt twee cellen waarin ze mogen wonen.

De studenten zelf hebben er totaal geen moeite mee. Ze hebben hier een grotere ruimte, dan wanneer ze met z’n achten in een studentenflat wonen. Wat de kosten zijn, is niet bekend.

Bron: hartvannederland.nl