Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.169 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Zware nacht gehad?

Maandag 30 mei 2016 - Gianna

Studenten hebben wel vaker zware nachten achter de kiezen en sukkelen daarom ook wel eens weg tijdens een college. In de Verenigde Staten koos een student wel voor een aparte plek om een dutje te doen en werd dan ook tijdens een hoorcollege wakker.

Niemand merkte tijdens het hoorcollege de slapende student op totdat hij opeens midden op het podium tevoorschijn kwam. De student deed blijkbaar een powernap achter het projectiescherm en kon zijn evenwicht niet meer houden waardoor hij zo op de grond viel.

De zaal vol studenten kwam niet meer bij van het lachen, alleen wist de docent niet echt wat hij meemaakte. Zijn enige reactie op het voorval waar daarom ook alleen “geen commentaar”.

Het hoorcollege werd toevallig gefilmd en het filmpje belandde al snel op YouTube en de rest van het internet. De student pakte na zijn val snel zijn spullen op en verliet de zaal alsof er niks aan de hand was. Dit is dus niet de meest handige plek om een dutje te doen.

 

Bron: rtlnieuws.nl