Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Zwerver of kraker?

Maandag 8 oktober 2012 - Merely van der Drift

Steeds meer studenten wonen zonder toestemming in een huis. Dit wordt ook wel kraken genoemd. Het is verboden en dus strafbaar. Toch wordt het aantal krakers steeds groter.

In Leiden is het zelfs noodzakelijk voor sommige studenten, aldus de studenten. De leerlingen die niet kraken en geen huis hebben, moeten op bankjes of parken slapen. Dat is niet te doen.

17 studenten wonen sinds drie dagen in verschillende gebouwen en woningen. De VVD in leiden is boos op de politie. Zij laten dit allemaal toe en pakken de studenten niet op. De bewoners van Leiden hebben hier wel heel veel last van en willen dat er iets aan gedaan wordt. Je kan moeilijk studenten op straat gaan zetten?

Bron: omroepwest.nl