Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Carnaval, de studenten zijn er klaar voor!

Vrijdag 8 februari 2013 - Charlotte Portielje

Slap ouwehoeren, drinken, gezelligheid, achterlijk verkleed en hard meezingen en springen op de muziek. Anders gezegd, carnaval. Je houdt ervan of niet. De brabo’s en limbo’s zijn er al helemaal klaar voor. Carnaval is voor het zuiden van het land, het feest van het jaar.

De scholen in Brabant en Limburg zijn de komende week speciaal vrij. Vanavond begint het feest en het duurt tot en met dinsdag. Een groot gedeelte van de werkende zuiderlingen neemt een aantal dagen vrij voor carnaval. Bijna de helft van de studenten viert carnaval in Brabant, een kleine 30% in Limburg en ruim 10% in het oosten.

Dat het een koude carnaval wordt is wel zeker. Zondag wordt er zelfs veel sneeuw opgegeven in het zuiden. Ook maandag kan er nog een sneeuwbui worden verwacht, erg langzaam zullen deze winterse buien oostwaarts trekken. Maar de kou mag de pret niet drukken.

Trefwoorden: Carnaval Student Feesten