Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.110 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

1 miljoen geïnvesteerd in Studytube

Dinsdag 16 september 2014 - Tara Stokdijk

Studytube begon als tentamentraining voor studenten, ontwikkelde zich tot een online platform die ook trainingen biedt voor in het bedrijfsleven en haalt nu 1 miljoen euro aan investeringen binnen.

Startup brengt afgelopen maandag naar buiten dat aandeelhouder Henq opnieuw heeft ge´nvesteerd, net als een buitenlandse investeerder. Herman Hintzen, managing partner van Henq gelooft in de toekomst van corporate e-learning. Hij weet te vertellen dat e-learning met 20 procent per jaar zal groeien tot tenminste 2017. Er gaat al ruim 80 miljard euro om in de e-learning industrie.

Studytube, onder leiding van oprichter Homam Karimi, is uit gegroeid tot een van de koplopers in de wereldwijde branche. Met de interesse van investeerders zoals deze nu is hebben ze de mogelijkheid de komende jaren een groot deel van de markt te veroveren.

Bron: Nu.nl