Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.111 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Puppy's knuffelen tegen examenstress

Maandag 4 mei 2015 - Sven de Haas

Op een universiteit in de Engelse stad Lancashire kunnen studenten binnenkort met puppy’s knuffelen tegen de examenstress. Het evenement vindt plaats op 7 mei en kost omgerekend twee euro per persoon.

Het evenement wordt georganiseerd door een studentenvereniging. Zij kwamen op dit idee naar aanleiding van een Japans onderzoek. Daaruit bleek dat mensen zich beter kunnen concentreren wanneer zij foto’s van schattige dieren zagen.

De puppy’s die de studenten inzetten worden opgeleid tot geleidenhond. Door dit evenement leren de puppy’s met mensen omgaan, wat een positieve bijdrage kan leveren aan hun opleiding. Tussen de knuffelsessies door krijgen de beestjes rust.

Het evenement is volledig uitverkocht.

Bron: Thehindu.com

Trefwoorden: Examen Puppy's Examenstress