Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.102 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Persberichten

Nieuwsberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Bijbanen en stageplaatsen op het web

Donderdag 1 mei 2003 - Nieuwsredactie

Op de sites www.stagemotor.nl en www.zoekbijbaan.nl kunnen bedrijven – gratis – stageplaatsen en bijbanen plaatsen voor studenten. Ingeschreven studenten (MBO, HBO en universitair niveau) krijgen via de matchingsmodule een e-mail op het moment dat er een stage of vacature is geplaatst die voor hem of haar relevant is. De student kan hierop weer reageren en het bedrijf krijgt een C.V. –zonder contactgegevens – te zien van de betreffende student. Op het moment dat het bedrijf besluit de contactgegevens op te vragen wordt een bedrag van €30,- in rekening gebracht. Het bedrijf hoeft na vier keer afname gedurende een periode van een maand na de laatste aanvraag, geen kosten meer te betalen voor de desbetreffende (stage) vacature.

Meer informatie: info@stagemotor.nl, www.stagemotor.nl en info@zoekbijbaan.nl, www.zoekbijbaan.nl

 

Bron: KvK Magazine Rotterdam - nummer 4 - mei 2003