Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.168 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Studenten houden budgetloos evenement in Amersfoort

Woensdag 4 februari 2015 - Sven de Haas

Vijf studenten van de Hogeschool Utrecht geven donderdag 5 februari een evenement in Amersfoort. Het evenement heet ‘Lean Startup Event’ en heeft de studenten geen cent gekost.

De studenten van de opleiding facility management moesten vanuit hun opleiding een evenement organiseren. Zij zijn verschillende bedrijven langsgegaan om ze te vragen waar het evenement over moest gaan. Aan de hand van de antwoorden die zij kregen hebben zij een 4-uur durend evenement bedacht.

Bij dit evenement komen vier gastsprekers iets vertellen over ondernemerschap. De studenten verwachten dat de sprekers samen alle kanten van dit onderwerp behandelen. Het evenement sluit af met een gezamenlijke borrel.

Bron: AD.nl

Trefwoorden: Studenten Evenement