Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.112 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten | Gastbloggers  | 

Tweet van de Week: Wintersport

Vrijdag 24 februari 2012 - Ilona Zoomer

Hier in Nederland hebben we ongeveer een week kunnen ‘genieten’ van de sneeuw. Nu is het bijna krokusvakantie en is die paar centimeter sneeuw al lang en breed gesmolten, dus zoeken Hollanders hun heil in het buitenland.

Wintersportgebieden als Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Frankrijk of Zwitserland zijn populair, ook onder onze twitteraars. Voor veel van hen is dit de laatste stagedag voordat ze eindelijk op een welverdiende vakantie kunnen. En na de prutsneeuw in Nederland willen we natuurlijk wel naar de échte sneeuw!

 

Natuurlijk zijn er onder de twitterende stagiairs de nodige uitzonderingen en zijn de meningen over de wintersport verdeeld. Het zou ook een saaie boel worden als iedereen hetzelfde leuk zou vinden. De een heeft een grondige hekel aan de kou en geeft de voorkeur aan een diepe winterslaap of cocktails slurpen op een zonnig strand. Of liever naar stage. Dat kan natuurlijk ook.
Op Twitter kwamen we deze opmerkelijke tweet tegen:

 

 

Dan de laatste tweet, speciaal voor Danny, die dolgraag op wintersport wil, maar vast zit op zijn stageplek. Namens Stagemotor wensen wij hem veel succes.