Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.300 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiair inkoop en verkoop in Amersfoort


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Amersfoort
Branche : Toerisme
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 19 januari 2017
Soort werk : » Inkoop
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

Als stagiair werk je zowel mee op de afdeling verkoop als op de productafdeling. Op de afdeling verkoop ondersteun je de vaste medewerkers bij de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden. De verkoop van golfreizen en een perfecte uitvoer van deze reizen staat daarin centraal.  Jouw werkzaamheden bestaan hier naast het verkopen van golfreizen o.a. uit het maken van offertes en het definitief vastleggen van de reizen. Je hebt tijdens deze werkzaamheden veel contact met de klant evenals met onze leveranciers. Daarnaast ondersteun je de medewerkers op de productafdeling die verantwoordelijk zijn voor de inkoop en het boekbaar maken van de golfreizen. Op de productafdeling houd jij je voonamelijk bezig met het boekbaar maken van de reis in het boekingssysteem, de brochure en op de website.

 

De afwisselende werkzaamheden binnen de organisatie en een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid maken deze stage dynamisch, uitdagend en daardoor zeer leerzaam.

 

Vereisten

 
HBO opleiding. Zelfstandig werkend
   

Trefwoorden

commercieel  toerisme  golfreizen  marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: 200
Startdatum: februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   
   
Plaats: Amersfoort - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: