Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.297 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Ambitieuze software developers gezocht in Den Haag


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Den Haag
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 22 december 2016
Soort werk : » ICT
   

Omschrijving stageplaats

Wij zijn een klein gespecialiseerd softwarebedrijf (12 man), gevestigd op een leuke locatie in Den Haag en hebben een software product ontwikkeld voor Risk & Proces management. Diverse bedrijven maken van deze SaaS oplossing reeds gebruik en we hebben grote groeimogelijkehden.

We zoeken twee stagiairs die het leuk vinden ervaring op te doen in een bedrijf met eigen softwareproducten. Je gaat meewerken in een klein team van developers en zult ervaren hoe Agile ontwikkeling in de praktijk gaat met een SAAS toepassing. Elke dag meedoen in de Scrum stand-up meeting en ervaring opdoen met de nieuwste technieken zoals C#, ASP.NET, Angular JS, MVC, SASS, TSF en SQL Server.

Afhankelijk van je eigen voorkeur kom je te werken aan de meer Dashboarding/Frontending kant, of de Backend van Application Development. 

Wil je meer weten ? Neem dan snel contact met ons op !

 

Vereisten

 
HBO Infomatica/ Software engineering. Flexbele instelling en teamplayer.
   

Trefwoorden

application development software net asp  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Zo snel mogelijk
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Ons bedrijf is een groeiend consultancybedrijf dat gericht is op het leveren van advies & IT oplossingen aan financiele instellingen. Specifieke en veelal complexe functionele kennis wordt gecombineerd met bedrijfskundige IT-toepassingen. Onze dienstverlening is consultancy op gebied van risk management, business process modelling en management informatie.
   
Plaats: Den Haag - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: