Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.285 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Redacteur digitaal magazine in Utrecht


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Utrecht
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 23 juni 2016
Soort werk : » Commercieel / Verkoop
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Wil jij ervaring op doen in de journalistiek? Vind je het leuk om te schrijven, fotograferen en online media te beheren? Kom dan stage lopen bij ons Magazine. Dit is hét digitale platform voor jonge, sportieve vrouwen, die alles willen weten over sport, health, fun en fashion.

Het platform komt iedere twee maanden met een digitaal magazine, maar heeft ook een website, een Facebookpagina, een Twitter- en een Instagramaccount. Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om zich niet alleen met het magazine mee bezig te houden, maar ook met alle digitale kanalen. Het leuke van het magazine is dat je, omdat we met een klein team zijn, van alles mag doen en veel mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen. Niet alleen als journalist, maar ook als online redacteur.

Je zal je bezig houden met het schrijven van redactionele stukken, het houden van mooie interviews en het zoeken van leuke feitjes en weetjes. Het betreft een stage van 32 tot 40 uur per week voor een periode van 3 tot 5 maanden. Eventuele opties zijn te overleggen. Het kantoor bevindt zich in Utrecht.

Vereisten

 
  • MBO of HBO student
   

Trefwoorden

redacteur  marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 3 maanden
Stagevergoeding: 350
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   
   
Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: