Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.276 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Digitale Media Communicatie stage in Rotterdam centrum


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Rotterdam centrum
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 07 juni 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

De organisatie

De hypotheekmarkt is continu in beweging en er gaat geen dag voorbij of het komt voor in het nieuws. De markt is zeer groot en kent ontzettend veel verschillende stakeholders. Dit leidt er soms toe dat de consument door de bomen het bos niet meer kan zien. Voor ons nieuwe product zijn wij een innovatieve hypotheektool aan het ontwikkelen om de consumenten te helpen bij het vergelijken, zelf kiezen en afsluiten van een hypotheek.

Organisatie

Wij zijn een jonge en platte organisatie waarin afgestudeerde bachelorstudenten en masterstudenten samenwerken met professionals en ervaren internetondernemers (ca. 15 fte). Geen beperkende bureaucratie, maar een vlot werkende organisatie. Korte communicatielijnen, snelle feedback en open discussies kenmerken ons. Bij ons staan klanttevredenheid en perfecte service hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om op een betere en persoonlijkere manier te werken dan andere organisaties.

Kort samengevat ga je je bezighouden met…

  • het helpen en nadenken over de doorontwikkeling van de nieuwe hypotheek tool;
  • het schrijven en de implementatie van een volwaardig adviesproduct, bijvoorbeeld van de een digitale huisstijl of een operationeel marketingcommunicatieplan;
  • Helpen bij en nadenken over marketing- en communicatieacties; ontwerpen digitaal promotiemateriaal; schrijven van persberichten; bijhouden social media; e-mail marketing; affiliaties & websites onderhouden.

Begeleiding en werkplek

Onze organisatie is gevestigd direct naast Rotterdam Centraal. De begeleider is een digitale media en communicatie specialist, beschikt over ruim 12 jaar parktijkervaring, een academische achtergrond en zal dagelijks contact hebben met de stagiair(e). Naast het gebruik van de schommels, tafelvoetbal en het dakterras, krijg je natuurlijk ook een volwaardige werkplek.

Wijze van solliciteren

Wij vragen je te solliciteren met C.V. en motivatiebrief. Aan de hand van je motivatiebrief en C.V. zullen we je dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het eventuele kennismakingsgesprek besteden we aandacht aan de organisatie, de aard van de werkzaamheden, de werkplek, vergoedingen en arbeidsvoorwaarden. Tevens krijg je tijdens het gesprek natuurlijk een betere indruk van de organisatie en de sfeer op de werkplek.

Vereisten

 

Vaardigheidseisen – Hoe goed kan jij tafelvoetballen?!

Wij zijn doorlopend op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede werkhouding en ambitie om continu te leren. Ben je daarnaast een digitale communicatieve topper die van aanpakken houdt, zowel zelfstandig als in een team wilt werken, een proactieve houding heeft en risico’s durft te nemen en je creatieve ideeën wilt uiten, ga dan aan de slag bij onze organisatie. Onze ideale nieuwe ICT stagiair collega volgt een Informatica opleiding, beschikt over goede ICT vaardigheden en vindt het leuk om in een team te werken aan een nieuwe innovatieve software tool.

Beknopte functieomschrijving

Een fantastische stageplek bij een sterk groeiende onderneming. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en nieuwe revolutionaire hypotheektool. Ben jij innovatief, creatief en digitaal communicatief? Dan zoeken wij jou!

De inhoud van de stage hangt af van je ervaring en studieachtergrond. Uiteraard is het belangrijk dat je kennis en ervaring gaat opdoen, maar je motivatie, werkhouding en ambitie om te leren zijn het belangrijkst. 

Binnen ons bedrijf ondersteun je in de breedste zin van het woord de digitale media van het nieuwe hypotheek concept. Naast de operationele werkzaamheden gerelateerd aan het functioneren in de beroepspraktijk als aspirant digitale media specialist, dien je mee te denken op strategisch niveau. Je zult adviezen uiteenzetten, welke je indien mogelijk direct in de praktijk brengt. Aan de hand van de geformuleerde digitale media communicatie doelstellingen zal bijvoorbeeld een advies en implementatie daarvan worden geschreven. Wij ondersteunen jou bij alle werkzaamheden met onze kennis en ervaring.

   

Trefwoorden

digitale communicatie  digitale media  communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Doorlopend
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Onze organisatie is gevestigd in het Groot Handelsgebouw, direct naast Rotterdam Centraal. Wij zijn een jonge en platte organisatie waarin afgestudeerde bachelorstudenten en masterstudenten samenwerken met professionals en ervaren internetondernemers (ca. 15 fte). Geen beperkende bureaucratie, maar een vlot werkende organisatie. Korte communicatielijnen, snelle feedback en open discussies kenmerken ons. Bij ons staan klanttevredenheid en perfecte service hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om op een betere en persoonlijkere manier te werken dan andere organisaties.
   
Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: