Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.118 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiair met goede ideeën en social media skills in Amsterdam

05 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » 250
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij zijn een internetbureau achter diverse internetconcepten. Met onze websites en social media kanalen bereiken wij vele duizenden consumenten per dag. Deze bezoeken proberen we zoveel mogelijk om te zetten in sales en leads. Tot onze klanten rekenen wij vrijwel alle grote retailers en webwinkels van Nederland, Belgie en Duitsland. Tijdens je stage ga je actief meerwerken en word je verantwoordelijk voor een of meerdere websites. Je zal deze websites gaan onderhouden en deze via creatieve social media campagnes onder de aandacht  brengen van onze bezoekers. (Het is hierbij een pré wanneer je over de basiskennis van Photoshop beschikt.)Tevens mag je actief meedenken en meewerken aan de ontwikkelling van nieuwe concepten in Oostenrijk en Frankrijk en de ontwikkeling van onze huidige websites in Nederland en België. 

Dit doe je vanuit een sociale, energieke plek in Amsterdam centrum(vlakbij CS) waar ook diverse start-up's gevestigd zijn. (het is ook mogelijk om een werkplek te betrekken in Vlissingen) Om jouw creativiteit en inzet zo goed mogelijk te belonen hebben we regelmatig leuke activiteiten (bij onze tafeltennis tafel ;-) en ontvang je een stagevergoeding van €250,- per maand. Tevens is het bespreekbaar om enkele dagen per week thuis te werken.

Word jij enthousiast van bovengenoemde werkzaamheden en heb je zin om op korte termijn ons team te komen versterken, dan horen we graag van jou!

   

Vereisten

 

Creatief

Sociaal

Denker en doener

Doorzetter

Leergierig

Enthousiast

Heb je (beperkte) kennis van affiliate marketing

Kan een balletje tafeltennissen op kantoor ;-)

Woonachtig in Amstedam of regio Amsterdam

 

   

Trefwoorden

stage  hbo stage  mbo stage  communicatie  ict  affiliate marketing  start-up  
   
Minimaal opleidingsniveau: » Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
» Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Zo spoedig mogelijk
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een internetmarketing beheert enkele online portals met reclamefolders en kortingscodes. Wij begrijpen het internet en bieden u de toegevoegde waarde waar u naar zoekt. Wij verzamelen een grote online doelgroep, waarmee we u vervolgens helpen aan clicks, views en uiteindelijk de leads waar u naar op zoek bent. Wij geloven in een helder aanbod van goede kwaliteit en transparantie. Onze vakkundige werkwijze hebben ons gemaakt tot wie we nu zijn. ONZE WEBSITES Wij houden van een kwalitatief uitstekend aanbod, zonder dat dit veel hoeft te kosten. Wij investeren in aantrekkelijk ogende websites met een kwalitatief aanbod, maar houden de kosten laag om u zoveel mogelijk toegevoegde waarde te bieden. Het is de online doelgroep die wij bij elkaar brengen, waarmee we u willen helpen meer bezoekers, conversies en uiteindelijk omzet te bereiken. Met onze folderconcepten zijn we een van de grootste online aanbieders. We ontvangen maandelijks ruim 800.000 unieke bezoekers en versturen de nieuwsbrief aan vele abonnees. Zij hebben een sterke koopintentie en zoeken naar online folders om gebruik te maken van de beschikbare aanbiedingen. Wij zijn een online portal met kortingscodes, acties en aanbiedingen. We ontvangen maandelijks meer dan 150.000 bezoekers en zijn uitstekend vindbaar op generieke zoektermen gericht op kortingen en aanbiedingen.

Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage