Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.235 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Junior Accountmanager in Amsterdam

09 september 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
Branche: » Commercieel | Sales
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Volg jij een commerciële studie en ben je op zoek naar een stage die precies hierop aansluit én ook nog eens goed betaalt? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen
Als Junior Account Manager stagiair(e) ga je aan de slag voor onze opdrachtgever Ziggo. Samen met je team ga je op pad in de regio Noord-Holland om ondernemers over te laten stappen op Ziggo zakelijk. Zodra je op de werklocatie bent aangekomen, ga je zelfstandig en gericht langs en bouw je jouw eigen klantenpakket uit. Hierover krijg je (naast je stagevergoeding) royale bonussen.    

Waarom je bij ons stage wilt lopen
Wanneer jij je salescarrière goed wilt beginnen dan zit je bij ons goed. Velen zijn je voor gegaan en hebben nu een succesvolle functie in de sales. Wij verzorgen diverse trainingen gericht op het product en op sociale psychologie. Hoe ga je met klanten om? Wat kun je het beste antwoorden? Allemaal belangrijke vragen die voorbij komen. Daarnaast kun je zelf je werkdagen bepalen én krijg je ruim de tijd om te werken aan je schoolopdrachten. Tevens bieden wij:

  • Stagebegeleiding
  • Stagevergoeding
  • Bonussen
  • Winacties

Bedrijfsprofiel

Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Utrecht & Rotterdam. We leiden commercieel talent op om nieuwe klanten te werven voor onze opdrachtgevers. Je kunt onder andere aan de slag bij Oxxio, Budget Energie of Ziggo. Je komt terecht in een jong team van commerciële en gedreven mensen. Er heerst een dynamische bedrijfscultuur, waar hard gewerkt wordt, maar ook veel ruimte is voor gezelligheid en zeker ook doorgroeimogelijkheden. The sky is the limit zolang je er zelf maar in gelooft en voor gaat!

Vereisten

 

Waarom wij jou zoeken
Uiteraard omdat jij die enthousiaste en commerciële teamplayer bent, maar ook omdat je gaat voor resultaten in plaats van excuses. Herken jij jezelf hierin en ben je daarnaast ook:

  • 18 jaar of ouder
  • 3 tot 5 dagen per week beschikbaar
  • Uitstekend in de Nederlandse taal
  • Sociaal en communicatief sterk

Dan zien we je sollicitatie graag vandaag nog tegemoet!

   

Trefwoorden

junior accountmanager  accountmanager  sales  verkoop  buitendienst  commercieel  commercieel medewerker  commercieel verkoop  
   
Minimaal opleidingsniveau: » Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Onze organisatie is gevestigd in Amsterdam, Utrecht & Rotterdam. We leiden commercieel talent op om nieuwe klanten te werven voor onze opdrachtgevers. Je komt terecht in een jong team van commerciële en gedreven mensen. Er heerst een dynamische bedrijfscultuur, waar hard gewerkt wordt, maar ook veel ruimte is voor gezelligheid en zeker ook doorgroeimogelijkheden na je stage. The sky is the limit zolang je er zelf maar in gelooft en voor gaat!


Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage