Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.167 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Web development stage in Shanghai

24 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Shanghai
Soort werk: » ICT
Branche: » Overige
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij voorzien klanten van innovatieve ideeën door gebruik te maken van een online platform. Ontwerpers vanuit de hele wereld kunnen daar aan deelnemen. De ideeeën worden vervolgens vertaald naar echte product ontwerpen voor de productie in China, Thailand, India en Bangladesh. Op deze manier proberen we goede ideeën werkelijkheid te maken en op de markt te brengen.

Graag willen wij iemand de kans geven om deel te nemen aan de ontwikkelingen van het platform. Het gaat hierbij om het programmeren in front- en back end.

Je hebt daarbij zowel grafisch designers als ontwikkelaars van nieuwe functies tot je beschikking en zult intensief met hen samenwerken. 

Doel is om tijdens deze stage zo veel mogelijk werk te implementeren, zodat je evaluatie gebaseerd is op resultaten met echte gebruikers.

Voor het regelen van zaken als een visum en accommodatie kunnen wij ondersteuning bieden. Kans op een vervolg na de stage is zeker mogelijk.

Je zult veel internationale kennis op doen, maar begeleiding kan zowel in het Engels als Nederlands. Wij zoeken naar iemand die zelfstandig en flexibel wil werken en het leuk zou vinden om ons team te versterken.

   

Vereisten

 

Kennis van de volgende programmeer talen:

PHP

Java script

HTML

jQuery

MySQL (werken met databases)

Minimaal opleidingsniveau: » Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

We are a product design company that is based on the unique combination of idea generation and product realisation to provide design that make sense. Designers from all over the world design and interact on our platform to create fresh and innovative ideas, according to the client requirements. The in-house development team translates the ideas into product designs for mass production, which provides real world learning experiences for our designers.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.