Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeerstage: Back-end Developer in Utrecht


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Utrecht
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 21 december 2016
Soort werk : » ICT
   
Experius

Omschrijving stageplaats

Experius: een uitdagende afstudeerstage

Experius is hét e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van circa 35 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarin je als programmeur aan de slag kan? Wil jij werken met backend technologieën bestaande uit programmeertalen zoals OOP PHP, Python en MySQL met behulp van het e-commerce systeem Magento? Dan is Experius wat voor jou! Een afstudeerstage bij Experius betekent een boeiende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkelings- en carrièremogelijkheden.

Jouw uitdaging

Gedurende jouw afstudeerstage ga je onderzoek doen naar de backend ontwikkeling van ons SAAS platform. Je ontwikkeld een deployment techniek en strategie die het mogelijk maakt om onze Magento oplossingen als een SAAS aan te bieden. Daarnaast ga je werken met het door ons ontwikkelde deployment systeem (Python) en met ons Whitelabel Magento platform en je gaat hierover ook meedenken.

Ook is er ruimte om naast het afstuderen mee te werken op support om de nieuwe wensen van bestaande klanten door te voeren in hun Magento webshop. Daarnaast mag je meewerken aan één van onze nieuwe projecten waarin we een compleet nieuwe webshop ontwikkelen. Om dit mogelijk te maken word je gekoppeld aan een medior backend developer die je gaat inwerken op het Magento platform.

Binnen Experius kan je als Back-end Developer meer leren over de programma’s: Varnish, Redis, Solr, Elastic en Git.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende afstudeerstage en een Great Place to Work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Binnen Experius is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als afstudeerder gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld even in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een innovatiedag en een 2.0 borrel waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Dit jaar zijn we onder andere al naar een VR bioscoop geweest, zijn we gaan varen, poolen, bowlen, barbecueën en uiteraard gaan we ook wel is lekker uiteten met elkaar. Tevens zijn we vorig jaar een weekend naar Berlijn geweest om een conferentie van Magento bij te wonen. In 2017 gaan we wederom een paar dagen samen weg. Waar naartoe gaan we nog niet verklappen, maar het is absoluut een ervaring die je niet wilt missen, ben jij erbij?

Als stagiair mag je daarnaast rekenen op een passende stagevergoeding binnen Experius en niet geheel onbelangrijk elke dag een heerlijke lunch!

Voel jij je geroepen?

Ben jij geïnteresseerd in de afstudeeropdracht en wil jij deel uitmaken van het Experius team, aarzel dan niet en reageer snel! Solliciteren kan door te mailen naar evelien@experius.nl. Voor vragen over de afstudeerplaats kan je contact opnemen met Evelien Veenman via het nummer 030-8200238.

Vereisten

 

Wat vragen wij?

  • Je bent student aan een ICT / IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een afstudeerstage

  • Je beschikt over kennis van OOP PHP en MySQL

  • Je snapt het principe van een MVC framework

  • Ervaring met Magento is een pré

  • Je bent leergierig en wil jouw kennis graag flink uitbreiden

  • Je bent een perfectionist die in staat is zelfstandig te werken en je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

  • Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen

   

Trefwoorden

php programmeur  mysql  backend  python  programmeur  webdeveloper  it  ict  software development  software  software engineering  software ontwikkelaar  software ontwikkeling  software engineer  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: € 450
Startdatum: in overleg
Soort stage:
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Experius is hèt e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van ruim 20 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.
   
Bedrijfsnaam: Experius
Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: