Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.258 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Front-end Developer in Utrecht


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Utrecht
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 23 november 2016
Soort werk : » ICT
   

Omschrijving stageplaats

Een uitdagende meewerkstage

Wij zijn hèt e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van circa 35 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarin je als Frond-end developer aan de slag kan? Wil jij werken met Front-end programmeertalen zoals HTML, CSS en jQuery? En gaat je hart sneller kloppen van technologieën als SASS(/LESS), Grunt.js en Mobile First Responsive? Dan is ons bedrijf echt wat voor jou! Een stage bij bij ons betekent een boeiende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkelings- en carrièremogelijkheden.

Jouw uitdaging

Gedurende jouw stage word je gekoppeld aan een medior front-end developer die je gaat inwerken in de front-end van het Magento platform. Als Front-end developer bij ons bedrijf ga jij je bezig houden met het maken en stylen van templates op basis van aangeleverde designs. Vaak houdt dit in dat je samen met een back-end collega een nieuw project start waarin jullie als team de gehele webshop verzorgen. Verder ga je aan de slag met de webshops van onze bestaande klanten. Op de support afdeling help je de klant met het optimaliseren van hun huidige website op front-end gebied. Denk hierbij aan het stylen van nieuwe functionaliteiten, of implementatie van de nieuwste Front-end technieken.

Binnen ons bedrijf kan je als Front-ender meer leren over onder andere de programma’s: SASS, jQuery, Grunt JS, Git, Mobile First Responsive en Sketch.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende stage en een Great Place to Work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Binnen ons bedrijf is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als stagiair gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld even in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een innovatiedag en een 2.0 borrel waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Dit jaar zijn we onder andere al naar een VR bioscoop geweest, zijn we gaan varen, poolen, bowlen, barbecueën en uiteraard gaan we ook wel is lekker uiteten met elkaar. Tevens zijn we vorig jaar een weekend naar Berlijn geweest om een conferentie van Magento bij te wonen. In 2017 gaan we wederom een paar dagen samen weg. Waar naartoe gaan we nog niet verklappen, maar het is absoluut een ervaring die je niet wilt missen, ben jij erbij?

Als stagiair mag je daarnaast rekenen op een passende stagevergoeding en niet geheel onbelangrijk elke dag een heerlijke lunch!

Voel jij je geroepen?

Ben jij geïnteresseerd in de stageplaats en wil jij deel uitmaken van het team, aarzel dan niet en reageer snel!

Vereisten

 

Wat vragen wij?

  • Je bent student aan een ICT / IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een meewerkstage

  • Je beschikt over kennis van HTML, CSS en kan overweg met jQuery

  • Ervaring met SCSS en PHP is een pré

  • Ervaring met Magento is een pré

  • Je bent initiatiefrijk, leergierig en wilt jezelf ontwikkelen tot een ervaren front-ender  

  • Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

  • Je kan goed samenwerken in een team met developers en designers waarbij je jouw expertise uitwisselt met die van je collega’s   

  • Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen met gebruiksvriendelijkheid voorop gesteld


 

   

Trefwoorden

html5  html  css  jquery  php  stage ict  ict  it  stage  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: in overleg
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn hét e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van circa 30 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.
   
Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: