Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.151 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeerstage: Front-end Developer in Utrecht

Solliciteren op de stage: Afstudeerstage: Front-end Developer in Utrecht

Stage gegevens

Locatie(s) : Utrecht
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 17 oktober 2016
Soort werk : » ICT
   
Experius

Omschrijving stageplaats

Experius: een uitdagende afstudeerstage

Experius is hét e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van circa 30 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarin je als Frond-end developer aan de slag kan? Wil jij werken met Front-end programmeertalen zoals HTML, CSS en jQuery? En gaat je hart sneller kloppen van technologieën als SASS(/LESS), Grunt.js en Mobile First Responsive? Dan is Experius wat voor jou! Een afstudeerstage bij ons bedrijf betekent een boeiende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkelings- en carrièremogelijkheden.

Jouw uitdaging

Binnen Experius zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuw Magento SAAS platform voor de B2C markt. Voor dit platform moeten verschillende templates gemaakt worden op basis van de nieuwste HTML5 technieken. Daarnaast moeten de templates Mobile First en Responsive opgebouwd worden, en moet de styling ook nog eens configurabel zijn. Om dit te realiseren zoeken we een enthousiaste afstudeerder die niet terugschrikt van een technische uitdaging.

Tijdens de opdracht ben jij verantwoordelijk voor de templating, look & feel en usability van het product. Je gaat nauw samenwerken met een designer en een back-end developer om deze templates te realiseren en te zorgen dat ze technisch en qua design perfect in elkaar steken. 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende afstudeerstage en een Great Place to Work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Binnen Experius is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als afstudeerder gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld even in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een innovatiedag en een 2.0 borrel waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Dit jaar zijn we onder andere al gaan poolen, bowlen, barbecueën en varen. Ook zijn we dit jaar een weekend naar Berlijn geweest om een conferentie van Magento bij te wonen. Daarnaast mag je rekenen op een passende stagevergoeding binnen Experius.

Voel jij je geroepen?

Ben jij geïnteresseerd in de afstudeeropdracht en wil jij deel uitmaken van het Experius team, aarzel dan niet en reageer snel! Solliciteren kan door te mailen naar evelien@experius.nl. Voor vragen over de afstudeerplaats kan je contact opnemen met Evelien Veenman via het nummer 030-8200238.

 


Vereisten

 

Wat vragen wij?

  • Je bent student aan een ICT / IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een afstudeerstage

  • Je beschikt over kennis van HTML, CSS en kan overweg met jQuery

  • Ervaring met Responsive Web Design is een pré

  • Ervaring met SCSS en PHP is een pré

  • Ervaring met Magento is een pré

  • Je bent initiatiefrijk, leergierig en wilt jezelf ontwikkelen tot een ervaren front-ender  

  • Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

  • Je kan goed samenwerken in een team met developers en designers waarbij je elkaars expertise uitwisselt  

  • Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen met gebruiksvriendelijkheid voorop gesteld

Mis je één van de hierboven genoemde criteria dan is dat geen ramp en komen we toch graag in contact met jou om eventuele andere mogelijkheden te bespreken. 

   

Trefwoorden

html  css  jquery  webdeveloper  php  scss  it  ict  sass  magento  gruntjs  b2c  mobile first  web design  html5  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: hoger dan € 400
Startdatum: in overleg
Soort stage:
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Afstudeerstage: Front-end Developer in Utrecht
   

Bedrijfsprofiel

 
Experius is hèt e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van ruim 20 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.
   
Bedrijfsnaam: Experius
Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?
Contactgegevens: E. Veenman
evelien@experius.nl
030-8200238
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Afstudeerstage: Back-end Developer in Utrecht 19-10-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: