Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.286 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeerstage: Front-end Developer in Utrecht


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Utrecht
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 17 november 2016
Soort werk : » ICT
   
Experius

Omschrijving stageplaats

Experius: een uitdagende afstudeerstage

Experius is hét e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van circa 35 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarin je als Frond-end developer aan de slag kan? Wil jij werken met Front-end programmeertalen zoals HTML, CSS en jQuery? En gaat je hart sneller kloppen van technologieën als SASS(/LESS), Grunt.js en Mobile First Responsive? Dan is Experius wat voor jou! Een afstudeerstage bij ons bedrijf betekent een boeiende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkelings- en carrièremogelijkheden.

Jouw uitdaging

De (webdevelopment) wereld zit niet stil en wij daarom ook niet! Onderzoek naar nieuwe technieken en procesoptimalisaties zijn heel belangrijk. Hierbij zijn jullie afstudeerders onmisbaar voor ons!

Als er één discipline is waar de ontwikkelingen razendsnel gaan dan is het wel de front-end wereld. Elke dag komt er wel een nieuw javascript framework uit, een nieuwe CSS feature of een nieuw idee vanuit Google voor een betere ranking of weergave in Google. Om te beoordelen of zo’n nieuwe techniek voor Experius interessant is moet er goed onderzoek naar worden gedaan. Er spelen vele factoren mee of een nieuwe techniek of nieuw idee in gebruik genomen kan worden. Levert het onze klanten iets op? Kunnen onze developers efficiënter werken met de techniek, is het verkoopbaar. Is het toepasbaar binnen Magento.

Als afstudeerder ga je zelfstandig antwoord zoeken op deze vragen en afhankelijk van je opdracht werken aan een prototype, proof of concept of gewoon meteen aan de definitieve implementatie ervan. Wij hebben meerdere interessante opdrachten voor je klaar liggen, samen zullen we ervoor zorgen dat je een opdracht gaat doen die aansluit bij jouw interesses.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende afstudeerstage en een Great Place to Work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Binnen Experius is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als afstudeerder gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld even in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een innovatiedag en een 2.0 borrel waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Dit jaar zijn we onder andere al naar een VR bioscoop geweest, zijn we gaan varen, poolen, bowlen, barbecueën en uiteraard gaan we ook wel is lekker uiteten met elkaar. Tevens zijn we vorig jaar een weekend naar Berlijn geweest om een conferentie van Magento bij te wonen. In 2017 gaan we wederom een paar dagen samen weg. Waar naartoe gaan we nog niet verklappen, maar het is absoluut een ervaring die je niet wilt missen, ben jij erbij?

Als stagiair mag je daarnaast rekenen op een passende stagevergoeding binnen Experius en niet geheel onbelangrijk elke dag een heerlijke lunch!

Voel jij je geroepen?

Ben jij geïnteresseerd in de afstudeeropdracht en wil jij deel uitmaken van het Experius team, aarzel dan niet en reageer snel! Solliciteren kan door te mailen naar evelien@experius.nl. Voor vragen over de afstudeerplaats kan je contact opnemen met Evelien Veenman via het nummer 030-8200238.

 


Vereisten

 

Wat vragen wij?

  • Je bent student aan een ICT / IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een afstudeerstage

  • Je beschikt over kennis van HTML, CSS en kan overweg met jQuery

  • Ervaring met SASS/LESS, PHP en XML is een pré.

  • Ervaring met Magento is een pré

  • Je bent initiatiefrijk, leergierig en wilt jezelf ontwikkelen tot een ervaren front-ender  

  • Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

  • Je kan goed samenwerken in een team met developers en designers waarbij je elkaars expertise uitwisselt  

  • Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen met gebruiksvriendelijkheid voorop gesteld

 

   

Trefwoorden

html  css  jquery  webdeveloper  php  scss  it  ict  sass  magento  gruntjs  b2c  mobile first  web design  html5  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: hoger dan € 400
Startdatum: in overleg
Soort stage:
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Experius is hèt e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van ruim 20 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.
   
Bedrijfsnaam: Experius
Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: