Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.155 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Online panel marketeer / Project manager in Eemnes

Solliciteren op de stage: Online panel marketeer / Project manager in Eemnes

Stage gegevens

Locatie(s) : Eemnes
Branche : Commercieel | Sales
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 17 augustus 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
» Callcenter / Customer service
   

Omschrijving stageplaats

Stage voor functie: Online marketeer

Wij zijn een kleine dynamische organisatie gevestigd in Eemnes. In 2015 opgericht en wij groeien snel. Op dit moment zijn wij met z'n vijven en hebben dringend versterking nodig op het gebied van online communicatie & PR.

Wij zijn een bedrijf die werving en selectie door voor kwalitatief marktonderzoek. Dat wil zeggen dat wij mensen uit ons eigen panel of klanten van bedrijven uitnodigen om hun mening te geven door heel Nederland. Ieder die zijn menig geeft over een bepaald product of dienst krijgt hiervoor altijd een financiële vergoeding. Voor alle duidelijkheid, het is geen verkoop.

Op dit moment willen wij graag onze communicatie op social media, zoals Facebook en Twitter, gaan inzetten en uitbreiden om bekendheid te genereren bij het Nederlandse publiek en zodoende meer panelleden te werven. Daarnaast willen wij een nieuwsbrief ontwikkelen om onze nationale en internationale klanten op de hoogte te houden van onze ontwikkelingen en onze werkzaamheden. Hiervoor hebben wij extra hulp nodig en jij bent geheel vrij om dit in te vullen. Ludieke acties bedenken, promotie filmpje of gorilla-marketing? Allemaal mogelijk.

Kortom genoeg te doen bij ons. Wij zijn flexibel en denken mee, maar staan ook open voor nieuwe ideeën. Een stage bij ons zal je niet vervelen. 

Vereisten

 

Een open en flexibele houding. Communicatief en hands-on. Je houdt van een uitdaging en weet veel van social media.

Wij zijn bereid reiskosten te vergoeden. 

   

Trefwoorden

marketing communicatie social media  social media  sociale media  online communicatie  marketing communicatie  callcenter  panelmanager  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 3 maanden
Stagevergoeding: 250
Startdatum: September 2016
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Online panel marketeer / Project manager in Eemnes
   

Bedrijfsprofiel

 
Kwalitatief onderzoeksbureau
   
Plaats: Eemnes - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: