Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.147 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Medewerker Marketing / Communicatie stage (MBO) in Amsterdam

Solliciteren op de stage: Medewerker Marketing / Communicatie stage (MBO) in Amsterdam

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 12 oktober 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

Wat?

Een online marketing stage gericht op communicatie en PR. Heb jij interesse in online marketing en communicatie? Heb jij zin om veel te leren bij een jonge e-commerce start-up in het centrum van Amsterdam? Dan is deze (meewerk)stage echt iets voor jou. Je gaat leren en helpen ondernemen in de groeiende markt voor gepersonaliseerde producten, zelf marktonderzoek uitvoeren en ondersteunt ons communicatie en PR beleid met als doel onze online shops te laten groeien!

 

Waar?

Een jonge e-commerce specialist met verschillende innovatieve webshops. Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam richten we ons op de markt voor unieke en originele gepersonaliseerde producten. We zijn specialist op het gebied van personaliseren van gadgets door middel van bijv. iPhone cases en iPad covers met foto’s en logo’s.  Na een vliegende start in Nederland in 2012 zijn we hard op weg om een top-3 speler in Europa te worden met activiteiten in 7 verschillende Europese landen waaronder Duitsland, Frankrijk, Engeland en Zweden. 

 

Werkzaamheden

- Social media marketing: het onderhouden van verschillende social media kanalen en het opstarten van originele acties op dit gebied.

- PR: Uitsturen van persberichten, media-contacten (online en offline)  maken en onderhouden, opstarten en opvolgen van samenwerkingen zoals reviews en winacties.

- Direct marketing:  in de vorm van oa. nieuwsbrieven opmaken en versturen.

- SEO taken: versterken van onze positie in Google en andere zoekmachines door oa. content te schrijven en te plaatsen via verschillende kanalen waaronder onze eigen blog.

- Ondersteunen bij productontwikkeling: oa. productafbeeldingen (laten) maken, schrijven / redigeren van teksten en producten op de site klaarzetten en configureren.

- Het beantwoorden van klantvragen via email.

Wat bieden wij

Een stageplek in het centrum van Amsterdam in een inspirerende omgeving bij een erkend Leerbedrijf. De kans om veel te leren en zelf te ondernemen bij een jonge start-up in e-commerce. Stagevergoeding in overleg.

 

Periode

In overleg maar in principe minimaal voor 4 maanden voor 4 dagen per week. Wij zoeken het hele jaar door voor diverse stage-plaatsen stagiairs, oa. per augustus 2016

 

Vereisten

 

- MBO denk- en werkniveau (en ingeschreven aan een MBO opleiding niveau 4).

- Interesse in e-commerce, online marketing en communicatie.

- Je bent handig met computer en kunt werken met Word, Excel, PowerPoint. Kennis van en ervaring met Photoshop is mooi meegenomen.

- Je bent creatief, ondernemend en kan zorgvuldig werken.

- Je staat open om te leren en je bent pro-actief.

- Je hebt beheerst de Nederlandse taal goed; in woord en geschrift.

   

Trefwoorden

marketing  online  e-commerce  pr  seo  sea  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Meerdere opties mogelijk!
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Medewerker Marketing / Communicatie stage (MBO) in Amsterdam
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jonge start-up in e-commerce. Vanuit ons kantoor in Amsterdam richten we ons op de markt voor unieke en originele gepersonaliseerde producten. Met 3 verschillende webshops met bijbehorende concepten & doelgroepen proberen we stukje bij beetje deze markt te veroveren! De eerste webshop is 4 jaar geleden gestart en in 2012 en 2013 zijn hier verschillende concepten aan toegevoegd. De shops zijn:

1.
Wij zijn een specialist op het gebied van personaliseren van gadgets door middel van bijv. iPhone cases en iPad covers met foto’s en logo’s.

2.
Op onze website maak je van je foto’s een uniek kunstwerk dat je vervolgens kunt afdrukken op een origineel fotocadeau.

3.
Op onze andere website kun je zelf baby-artikelen ontwerpen zoals boxkleden, dekentjes en slabbetjes.
   
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: