Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.153 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Event Management in Rotterdam

Solliciteren op de stage: Event Management in Rotterdam

Stage gegevens

Locatie(s) : Rotterdam
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Vrijdag 29 april 2016
Soort werk : » Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Wij zijn een jong, dynamisch en inspirerend productiehuis gevestigd in het hart van Rotterdam. Wij bedenken, ontwikkelen en produceren onze eigen formats die vervolgens op RTL Nederland en SBS worden uitgezonden. Wij richten ons zowel op de particuliere als zakelijke markt met programma’s als Altijd Jong, De Succesfactor en ons nieuwe studioprogramma Business aan Tafel. Wij hebben een eigen studio in beheer, inclusief green screen, die wordt aangestuurd vanuit onze geavanceerde regiekamer, dat beschikt over de meest nieuwe en innovatieve apparatuur. Tevens organiseren wijhet prestigieuze De Nationale Business Succes Award Show en het hippe en trendy de Leo’s Borrel in Rotterdam.

 

Wij geloven in de kracht van goede stagiaires en bieden dan ook veel ruimte voor zelfontplooiing en verantwoordelijkheidsgevoel. Wij bieden een gedegen stageplan aan en zijn daarom ook op zoek naar een gedisciplineerde stagiair die graag als volwaardig lid binnen het team opereert. Je zult bij

Wij zijn een interessante en afwisselende tijd hebben waar je veel leert over het vak ‘online marketing’ binnen de wereld van televisie maken.

 

Ben jij iemand die graag met je voeten in de spreekwoordelijke modder staat, om zaken zelf uit te zoeken, te ondervinden en verantwoordelijk te nemen, dan kijken wij uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking met jou!

Vereisten

 

Werkzaamheden:

Productie

Je zorgt ervoor dat een productie van A tot Z wordt begeleid. Op basis van de vooraf gestelde doestelling maak je een planning en budget die je ook strikt bewaakt en naleeft. In aanloop naar het evenement ben jij het aanspreekpunt en onderhoud je het contact met partners, sponsoren en het management van DJ’s.

Social media

Het beheren en monitoren van onze social mediakanalen (Facebook, Twitter, Google+, Instagram, YouTube, Vimeo). Het analyseren van eerdere online acties en het optimaliseren van de communicatie-uitingen. Proactief meedenken tijdens het ontwikkelen, implementatie en uitbouwen van social mediastrategieën. Online de dialoog aangaan met de community van verschillende social media kanalen.

Redactie

Het schrijven en genereren van content voor online marketing. Je ondersteund de communicatiemanager in het schrijven van verschillende uitingen. Hierbij kun je denken aan persberichten, advertenties, website teksten en social media teksten.

 

Deze stage is voor een periode van ±20 weken gedurende 40 uur per week met marktconforme stagevergoeding en vakantiedagen. Per augustus/september 2016

 

 

Pas jij in ons plaatje?

  • Je volgt een relevante HBO opleiding
  • Praktijkstage (geen afstudeerstage)
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent indoor- en outdoor events en festivals.
  • Je hebt grote kennis en affiniteit met social media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram, YouTube, Vimeo)
  • Je denkt proactief mee over online marketing vraagstukken
  • Je Nederlands en Engels is uitstekend!
  • Je bent leergierig en staat open voor feedback
  • Je bent ondernemend en neemt verantwoordelijkheid
  • Je bent een talent in het opstellen redigeren van teksten afgestemd op deo doelgroep, en heeft een vlotte pen.
  • Je hebt geen negen-tot-vijf-mentaliteit

 

Deze stage is voor een periode van ±20 weken gedurende 40 uur per week met marktconforme stagevergoeding en vakantiedagen. Augustus/ September 2016

 

   

Trefwoorden

evenementenorganisatie  evenementen  productie  dj  media  organiseren  
   
Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Augustus/ September 2016
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: ja
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Event Management in Rotterdam
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jong en dynamisch tv productiebedrijf in Rotterdam. Wij maken branded content (gesponsorde televisieprogramma's) op RTL en SBS.

De mensen die bij ons werken zijn overwegend jong, creatief en nemen zichzelf en het leven niet te serieus. Wel ons werk en dus is de mentaliteit er een van hard werken maar wel met veel lol.
   
Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Field Producer in Rotterdam 18-10-2016
Mediamanager/ Planner in Rotterdam 18-10-2016
Productie TV Assistente (Stage) in Rotterdam e.o. 17-10-2016
Productie stage voor nieuw SBS6 programma in Rotterdam e.o. 12-10-2016
Redacteur tv-programma\'s RTL en SBS6 in Rotterdam 30-09-2016
AV Productie in Rotterdam 30-08-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: