Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeeropdracht strategisch marketingplan in Omgeving Amersfoort

Nieuw!
Vandaag
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Omgeving Amersfoort
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting strategisch marketingplan

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht om jouw marketing gerelateerde opleiding mee af te sluiten? Dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die een strategisch marketingplan wil opstellen. Geïnteresseerd? Reageer snel met motivatie en cv.

Dit bedrijf wil zich momenteel meer gaan richten op marketing, bijvoorbeeld online marketing en op sociale media zoals Facebook. Hiervoor zijn ze op zoek naar een goede afstudeerder die hen hierbij wil gaan helpen in de vorm van een afstudeeropdracht.

Als afstudeerder mag je een strategisch marketingplan gaan opstellen voor dit bedrijf. Ze willen zich gaan richten op online marketing en stellen zichzelf hierbij de vragen waar de doelgroep zit, hoe ze deze kunnen bereiken en aanspreken, wat de interesses zijn en waar ze zich mee bezighouden. Dit is wat jij zal gaan onderzoeken om aan de hand van de kennis die je hieruit opdoet, een marketingplan op te stellen. Dit zul je op zo'n manier doen dat het bedrijf ermee uit de voeten kan en dus (online) marketing naar een hoger niveau kan tillen.

Binnen de organisatie zijn na het afronden van de afstudeeropdracht veel doorgroeimogelijkheden. Wellicht ligt er voor jou dus een mooie baan in het verschiet bij dit bedrijf. 

 

Vacaturenummer: 4116

   

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 • HBO Small business en retail management
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Marketing management
   

Trefwoorden

hbo  wo  afstudeeropdracht  strategisch marketingplan  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.