1.091 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht evenementorganisatie in Woerden

18 oktober 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Woerden
Soort werk: Promotiewerk
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht in het organiseren van evenementen bij mediabedrijf

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht richting de evenementenbranche? Ben je bereid om tijdens je afstuderen ook een deel mee te werken? Deze afstudeeropdracht zal zich richten op het organiseren van evenementen. Spreekt dit je aan? Reageer dan met je CV en motivatie!

Dit bedrijf is bezig met het organiseren van een groot evenement. Daarom zoeken ze een gemotiveerde afstudeerder die hen per november daarbij gaat helpen.

Je zal je voornamelijk bezig houden met het evenement. Hier ligt de mogelijkheid een mooie afstudeeropdracht in op te pakken. Deze opdracht zal je in overleg met het bedrijf precies gaan formuleren. Het is de bedoeling dat je tijdens deze afstudeeropdracht ook voor een deel meewerkt. De taken die je dan zal oppakken zullen onder andere zijn: het mede organiseren van het evenement, klantencontact, informatiebewerking, copywriting en verder alles wat er bij het organiseren komt kijken.

Het is een vereiste dat je 50% wilt meewerken en 50% zal werken aan je afstudeeropdracht. Binnen dit mediabedrijf hangt een erg leuke en betrokken sfeer. Het bestaat uit jonge mensen die jou goed kunnen begeleiden tijdens je stage.

Dit mediabedrijf is gesitueerd in Woerden en houdt zich bezig met onder andere het organiseren van evenementen. Het is een bedrijf met jonge werknemers, waar een erg ontspannen en leuke sfeer hangt.


Vacaturenummer: 4271


Vereisten

Je volgt een opleiding in één van onderstaande richtingen:

  • HBO Bedrijfskunde
  • WO Bedrijfskunde
  • HBO Communicatie
  • WO Communicatie
  • HBO Marketing
  • WO Marketing
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct / Feb 2018 / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.