Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.131 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

(Afstudeer)stage in de farmaceutische industrie in Abcoude

15 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Abcoude
Soort werk: » Chemisch / Farmaceutisch
Branche: » Overige
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage in de farmaceutische industrie op de afdeling Regulatory Affairs

Studeer jij een Life Sciences gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht binnen de farmaceutische industrie? Dit bedrijf in Abcoude heeft meerdere stageplekken beschikbaar op de Regulatory Affairs afdeling binnen de organisatie waar je aan de slag kan gaan met verschillende projecten. Interesse? Reageer dan snel!

Dit bedrijf werkt iedere periode met stagiairs en zo hebben ze ook deze keer weer een aantal plekken vrij voor enthousiaste studenten! Deze stageplekken zijn zowel beschikbaar voor meewerkstudenten als voor afstudeerders.

In beide gevallen zul je zelfstandig aan de slag gaan met één of meerdere opdrachten, afhankelijk van je situatie en de grootte van je opdracht. Er bestaan uiteenlopende projecten waar jij mee aan de slag zou kunnen gaan. Denk aan:
- De modernisering van een dossier of compliance-inventarisatie
- Het ondersteunen van de Manager Regulatory Affairs bij de uitvoering van diverse dagelijkse werkzaamheden, zoals het voorbereiden van variaties, het opvragen van application forms van diverse documenten die nodig zijn voor variaties, artwork nakijken en coördineren en het bijhouden van databases
- Het registreren en afhandelen van klachten
- Het voorbereiden van de jaarlijkse productevaluaties
- Het maken van trendanalyses van stabiliteitsresultaten
- Uiteenlopende werkzaamheden waarbij je zal dienen als schakel tussen diverse interne en externe partijen

Tijdens de stage zal het registratietraject van een geneesmiddel uitgebreid aan de orde komen, alsmede het werken met een farmaceutisch kwaliteitssysteem.

Deze stage is vooral geschikt voor studenten die interesse hebben in een carrière in de farmaceutische industrie.

 

Vacaturenummer: 3912

   

Vereisten

 
Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Chemie
  • HBO Hoger laboratorium onderwijs
  • WO Farmaceutische wetenschappen
  • HBO Biologie en medisch laboratoriumonderzoek
   

Trefwoorden

hbo  wo  afstudeeropdracht  afstudeerstage  afstuderen  meewerkstage  meeloopstage  farmaceutisch  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.