Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

(Afstudeer)Stage Bouwkunde in regio Barneveld


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : regio Barneveld
Branche : Productie | Techniek
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 12 januari 2017
Soort werk : » Technisch / Klusser / Monteur
   
StageMax

Omschrijving stageplaats

Bouwkunde (afstudeer)stage bij zeer toonaangevend Bouwbedrijf!

Zoek jij een uitdagende HBO bouwkunde opdracht bij een toonaangevend bedrijf in de regio Barneveld? Dan hebben wij een zeer leuke uitdaging voor je!

Er zijn bij dit bedrijf vele zaken mogelijk. Als derdejaars student krijg je de mogelijkheid om mee te werken op de afdeling werkvoorbereiding of de afdeling calculatie. Ook een combinatie van beide is mogelijk! 

Als afstudeerder krijg je de mogelijkheid om zelfstandig een onderzoek uit te voeren. Hierbij zijn er verschillende scenario's mogelijk in overleg met het bedrijf; een voorbeeld is het uitvoeren van een onderzoek naar een woningconcept. 

Mocht je ervaring hebben met Revit dan is dat een pre voor de organisatie. 

  Binnen het bedrijf is er goede begeleiding op hbo-niveau aanwezig. Kortom een erg leuke organisatie met veel uitdagingen!

Vacaturenummer: 905

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Bouwkunde;
  • WO Bouwkunde
   

Trefwoorden

hbo  meewerkstage  afstudeeropdracht  derdejaarsstage  bouwkunde  revit  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak.

"Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven,
door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden."
Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!
   
Bedrijfsnaam: StageMax
Plaats: Nijmegen - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: