1.093 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage richting voeding en gezondheid in Rotterdam

18 oktober 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rotterdam
Soort werk: Recreatief / Sport / Tourisme
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage richting voeding en gezondheid bij innovatieve multinational

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage in de richting voeding en gezondheid en heb je daarnaast ook een achtergrond in ondersteuning bij bewegen? Dan is dit bedrijf in Rotterdam op zoek naar jou! Lees de vacature en reageer snel met je CV en motivatie!

Dit bedrijf in de FMCG-branche is op zoek naar een enthousiaste derdejaars student die hen gaat helpen op het gebied van voeding en gezondheid.

Je zult als meewerkstagiair begeleiding gaan bieden bij een afvaltraject. Je kunt hier dus al je kennis vanuit je opleiding daadwerkelijk in praktijk gaan brengen.Er zal veel persoonlijk contact plaatsvinden met de mensen die willen afvallen. Daarom is het erg belangrijk dat je communicatief, zelfstandig en positief bent ingesteld. Het is een pré wanneer je ook een achtergrond hebt in ondersteuning bij bewegen. Kortom, een erg leerzame meewerkstage!

Het bedrijf heeft veel ervaring met stagiaires en kan daarom dus zeer goede begeleiding bieden!

Het bedrijf is een erkende multinational in de FMCG-branche en marktleider in Nederland. Ze zijn gevestigd in Rotterdam. Klanten zijn bekende partijen zoals Kruidvat en Etos. Ze zijn wereldwijd actief. Er heerst een open en informele bedrijfscultuur waarbij vindingrijkheid en initiatief getoond dient te worden. Daarnaast is er een echte no-nonsense werkcultuur.

Vacaturenummer: 4351


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO sport en beweging
  • HBO Voeding
  • WO Bewegingswetenschappen
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Gezondheidszorg | Sport & Beweging
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.