Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

(Afstudeer)stage creatief product ontwerper in Kerkrade

14 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Kerkrade
Soort werk: » Technisch / Klusser / Monteur
Branche: » Productie | Techniek
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage creatief product ontwerper

Studeer jij Industrieel Product Ontwerpen, Industrial Design of Communicatie & Multimedia Design? Heb jij affiniteit met zowel de grafische kant als de print-technologische kant van je opleiding? Reageer dan nu snel met je CV en motivatie!

Onze klant is een veel bezig met het ontwerpen van producten. Zij zitten met de vraag hoe deze producten het beste bedrukt kunnen worden.

Als (afstudeer)stagiair zal jij je bezig gaan houden met het vraagstuk hoe het drukproces het meest effectief gemaakt kan worden. Dit heeft vooral te maken met het feit dat het de producten van dit bedrijf veel onorthodoxte, zoals ronde, vormen hebben.

Binnen het bedrijf werken zij veel met Illustrator. Hierbij kan er eenvoudig op een platte ondergrond gedrukt kunnen worden. Doordat de producten echter veel andere vormen hebben, dient er rekening gehouden worden met verschillende parameters. Als (afstudeer)stagiair zal jij je hiermee bezig gaan houden. Hoe kun je ervoor zorgen dat dit wel goed gaat? Dit is een complex maar ook zeer interessant vraagstuk.

Het bedrijf biedt goede begeleiding tijdens je stageperiode. Reageer snel als je interesse hebt!

 

 

Vacaturenummer: 4177

   

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Communicatie multimedia en design
  • HBO Industrieel ontwerpen
  • WO Industrieel ontwerpen
   

Trefwoorden

hbo  wo  meewerkstage  derdejaarsstage  afstudeeropdracht  creatief product ontwerper  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.