Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.131 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Hbo Systeembeheer in in Rotterdam

2 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » in Rotterdam
Soort werk: » Technisch / Klusser / Monteur
» ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

De organisatie beweegt zich op het snijvlak van opleidingen, zorg en arbeidsmarktvraagstukken en bestaat uit een opleidingsburo, een mobiliteitsburo en een kleine zorgorganisatie. Om de processen van de organisaties goed te laten verlopen spelen diverse vraagstukken een rol, namelijk:

analyseren van de serverarchitectuur, aandragen van verbeterplannen en uitvoeren, installeren van domaincontroller met failover, raid, virtualisatie, netwerk security, documentatie, migreren van active directory en exchange, documentatie, opzetten van Itil service desk. De concrete opdrachtomschrijving gebeurt in onderling overleg en hangt af van kennis, ervaring en voorkeuren.

De organisatie wil een ambitieuze stagiaire die zijn haar kennis, kwaliteiten en creativiteit in een interessante bedrijfsomgeving wil uitoefenen. 

1. Ontwikkel een serverarchitectuur en aanpak voor de  organisatie(s). Hou daarmee rekening met de strategische visie van de organisatie en de huidige en toekomstige marktomstandigheden 

2. Geef daarbij aan  of gebruik moet worden gemaakt van een Linux of Windows structuur, dan wel een structuur die van beiden gebruikmaakt. Bij het onderzoek worden voor- en nadelen en TCO (total cost of ownership) meegenomen. 

3. Denk mee met de ontwikkelgerichte gedachten die de organisatie hanteert. Naast het meedenken met en over het ICT beheerbeleid dient dit meteen omgezet te worden in een lopende interne en externe  ICT beheercyclus.  Het geheel dient een methodisch goede opzet te hebben (Itil servicedesk) en via week- en maanddoelstellingen, planningen en mijlpalen geborgd te zijn.

   

Vereisten

 
Hbo Systeembeheer. Kennis van Windows server 2003, 2008, 2012. Kennis van Linux server, Ubuntu, Postfix, Samba, Cisco, Apache, Exchange, Hyper-V, VPN, Itil, Rup, T-map, Prince 2, serverarchitectuur, load balancing, raid, failover, DNS, kennis van ISO normeringen (o.a. 27001), etc.
   

Trefwoorden

flexibel  systematisch  methodisch  communicatief vaardig  analytisch  innovatief  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

De organisatie is een kleine thuiszorginstelling met vestigingen in Rotterdam, Breda, en Gouda. De organisatie is gericht op diverse culturele doelgroepen. De organisatie heeft een directeur en enkele managers en kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur. Positiviteit, zelfstandigheid en authenticiteit worden hoog gewaardeerd. Zelfdenkend vermogen is een pre. Van medewerkers wordt verwacht dat ze een goed analyse vermogen hebben. Al het werk dat binnenkomt en veel tijd kost dient meteen geëvalueerd en geanalyseerd te worden. Het doel hiervan is om repeterende werk(last) op termijn te verminderen door het vinden van slimmere oplossingen. Hard werken is dan ook gericht op het doen van je werk en het op termijn verminderen van je werklast door slimmere oplossingen.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.