Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.156 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Hbo Systeembeheer in in Rotterdam

Solliciteren op de stage: Hbo Systeembeheer in in Rotterdam

Stage gegevens

Locatie(s) : in Rotterdam
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 06 oktober 2016
Soort werk : » Technisch / Klusser / Monteur
» ICT
   

Omschrijving stageplaats

De organisatie beweegt zich op het snijvlak van opleidingen, zorg en arbeidsmarktvraagstukken en bestaat uit een opleidingsburo, een mobiliteitsburo en een kleine zorgorganisatie. Om de processen van de organisaties goed te laten verlopen spelen diverse vraagstukken een rol, namelijk:

analyseren van de serverarchitectuur, aandragen van verbeterplannen en uitvoeren, installeren van domaincontroller met failover, raid, virtualisatie, netwerk security, documentatie, migreren van active directory en exchange, documentatie, opzetten van Itil service desk. De concrete opdrachtomschrijving gebeurt in onderling overleg en hangt af van kennis, ervaring en voorkeuren.

De organisatie wil een ambitieuze stagiaire die zijn haar kennis, kwaliteiten en creativiteit in een interessante bedrijfsomgeving wil uitoefenen. 

1. Ontwikkel een serverarchitectuur en aanpak voor de  organisatie(s). Hou daarmee rekening met de strategische visie van de organisatie en de huidige en toekomstige marktomstandigheden 

2. Geef daarbij aan  of gebruik moet worden gemaakt van een Linux of Windows structuur, dan wel een structuur die van beiden gebruikmaakt. Bij het onderzoek worden voor- en nadelen en TCO (total cost of ownership) meegenomen. 

3. Denk mee met de ontwikkelgerichte gedachten die de organisatie hanteert. Naast het meedenken met en over het ICT beheerbeleid dient dit meteen omgezet te worden in een lopende interne en externe  ICT beheercyclus.  Het geheel dient een methodisch goede opzet te hebben (Itil servicedesk) en via week- en maanddoelstellingen, planningen en mijlpalen geborgd te zijn.

Vereisten

 
Hbo Systeembeheer. Kennis van Windows server 2003, 2008, 2012. Kennis van Linux server, Ubuntu, Postfix, Samba, Cisco, Apache, Exchange, Hyper-V, VPN, Itil, Rup, T-map, Prince 2, serverarchitectuur, load balancing, raid, failover, DNS, kennis van ISO normeringen (o.a. 27001), etc.
   

Trefwoorden

flexibel  systematisch  methodisch  communicatief vaardig  analytisch  innovatief  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Hbo Systeembeheer in in Rotterdam
   

Bedrijfsprofiel

 
De organisatie is een kleine thuiszorginstelling met vestigingen in Rotterdam, Breda, en Gouda. De organisatie is gericht op diverse culturele doelgroepen. De organisatie heeft een directeur en enkele managers en kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur. Positiviteit, zelfstandigheid en authenticiteit worden hoog gewaardeerd. Zelfdenkend vermogen is een pre. Van medewerkers wordt verwacht dat ze een goed analyse vermogen hebben. Al het werk dat binnenkomt en veel tijd kost dient meteen geëvalueerd en geanalyseerd te worden. Het doel hiervan is om repeterende werk(last) op termijn te verminderen door het vinden van slimmere oplossingen. Hard werken is dan ook gericht op het doen van je werk en het op termijn verminderen van je werklast door slimmere oplossingen.
   
Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Domotica opdracht in Rotterdam 24-10-2016
Multimediale social media aanpak websites in Rotterdam 07-10-2016
Docent Nederlandse taal + invoer webmodule in Rotterdam 07-10-2016
Web en ERP systemen programmeren in OOP in Rotterdam 03-10-2016
Webmodules en mobiele applicaties maken in Rotterdam 29-09-2016

Dit bedrijf heeft ook bijbaanvacatures

Docent verpleegkunde in Rotterdam 26-10-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: