Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.109 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeeropdracht HR met 2 mogelijke opdrachten in regio Nijmegen

20 april 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » regio Nijmegen
Soort werk: » Personeel en organisatie
Branche: » Personeel | Organisatie
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht HR richting 'handboek' of functioneringsbeoordelingen

Studeer jij HRM of een dergelijke studie en ben je op zoek naar een veelzijdige afstudeerplek in een betrokken team? Dit bedrijf in omgeving Nijmegen is op zoek naar een gemotiveerde afstudeerstudent. Interesse? Stuur ons je cv en motivatie.

Dit snelgroeiende technische bedrijf heeft enkele interne zaken openliggen die ze graag door een afstudeerder willen laten oppakken. Ze hebben goede ervaringen met afstudeerders en zoeken dan ook een nieuwe kracht op de HR-afdeling die een van de volgende twee opdrachten op zich gaat nemen.

- Allereerst is het mogelijk om een 'handboek' samen te gaan stellen over de arbeidsvoorwaarden en de cultuur binnen het bedrijf zodat er intern duidelijkheid is over dergelijke zaken en er eenheid ontstaat. Dit handboek kun je op verschillende manieren vormgeven en de taak is aan jou hier een interessante oplossing voor te bieden.

- Daarnaast is het ook mogelijk je bezig te gaan houden met de functioneringsbeoordelingen van werknemers. Dit proces is op dit moment niet gestructureerd. Aan jou de taak dit te structureren zodat het bedrijf op een georganiseerde manier te werk gaat met dergelijke zaken.

Het bedrijf biedt je een goede begeleiding en eventuele eigen interesses zijn te implementeren in de bovenstaande opdrachten. Op basis van jouw interesses en de projecten die er lopen, ga je samen met dit bedrijf een leuke afstudeeropdracht samenstellen.

Vacaturenummer: 3822

   

Vereisten

 

Je volgt één van de onderstaande studies of een vergelijkbare opleiding:

  • HBO Human Resource Management
  • HBO P&O
  • HBO Personeel en arbeid
  • WO Arbeids en organisatie psychologie
  • WO P&O
  • WO Personeelswetenschappen
   

Trefwoorden

hbo  wo  afstudeeropdracht  afstudeerstage  hr  hrm stage  functioneringsgesprekken  kwaliteitshandboek  handboek  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en ?afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carri?re en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Aanbevolen stages

Intern HRM (450 stagevergoeding!)
's-Hertogenbosch
Internship HR
Valkenswaard
Recruitment stage
Amsterdam & Tilburg
Stagiair(e) HR Recruitment
Utrecht
Uitdagende Meewerkstage
's-Hertogenbosch


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.