Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.299 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeeropdracht bij fiscaal adviesbureau in regio Utrecht


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : regio Utrecht
Branche : Financiele dienstverlening
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 19 december 2016
Soort werk : » Financieel / Economisch
   

Omschrijving stageplaats

 Afstudeeropdracht bij fiscaal adviesbureau

Ben jij nog op zoek naar een fiscale afstudeeropdracht? Dan hebben wij wellicht iets leuks voor je! Voor een fiscaal adviesbureau in de buurt van Utrecht zijn we op zoek naar een student met verstand van zake! Interesse? Lees dan snel verder!

Dit bedrijf is op zoek naar iemand die zin heeft om aan de slag te gaan met fiscale zaken! Als afstudeerder zul je je onder andere bezig houden met het toepassen van nieuwe belastingregels onder de huidige klanten van het bedrijf, de nieuwe DBA wet en pensioenfaciliteiten.

  Tijdens je stage word je natuurlijk goed begeleid door iemand van niveau. Op de afdeling is veel ervaring en expertise aanwezig! Tevens is er een grote kans, wanneer je goed werk levert, dat je na je afstuderen een baan aangeboden krijgt!    Al met al dus een uitdagende afstudeeropdracht met veel mogelijkheden en een mooi opstapje naar een baan!

Vacaturenummer: 3318

Vereisten

 

Je volgt onderstaande studie of een vergelijkbare studie.

  • HBO Fiscale economie;
  • WO Fiscale economie

 

  • WO Fiscaal Recht
   

Trefwoorden

financieel  recht  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak.

"Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven,
door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden."
Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!
   
Bedrijfsnaam: StageMax
Plaats: Nijmegen - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: