1.093 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht bouwkunde bij productiebedrijf in Regio Noordeloos

25 september 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Noordeloos
Soort werk: Bouw- of civiel technisch
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting bouwkunde bij productiebedrijf

Studeer je bouwkunde en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht? Bij deze afstudeeropdracht moet er een een nieuw tekenprogramma in het bedrijf geïmplementeerd worden. Lijkt dit je leuk? Reageer dan met je CV en motivatie!

Dit bedrijf wil aan de slag gaan met een nieuw tekenprogramma. Daarom zoeken ze nu een afstudeerder die hen kan helpen bij het implementeren hiervan!

Ze willen gaan werken met het BIM Revit 3D tekenprogramma. Hier komt natuurlijk erg veel bij kijken. Dit programma moet geïmplementeerd worden in het gehele bedrijf waarvoor goede communicatie en afstemming nodig is. Er zullen verschillende aanpassingen gedaan moeten worden en er moet een complete omschakeling zijn van 2D naar 3D tekenen in de hele organisatie.

Het is zeker een optie om door te stromen in een baan na je afstudeeropdracht. Denk hierbij aan een startersfunctie als werkvoorbereider, calculator of engineer. Je komt terecht in een zeer ervaren team dus er is goede begeleiding aanwezig.

Dit middel-kleine bedrijf is een productiebedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen en maken van allerlei technisch complexe elementen van gebouwen. Ze zijn zeer ervaren in hun vakgebied.

 

Vacaturenummer: 4331


Vereisten

Je volgt onderstaande studie of een vergelijkbare studie.

  • HBO Bouwkunde;
  • WO BouwkundeTrefwoorden

bouwkunde  3d  bim  communicatie  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct / Feb 2018 / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.