1.119 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage richting IT bij dynamisch bedrijf in Bergen op Zoom

18 september 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Bergen op Zoom
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Stage richting IT bij dynamisch bedrijf

Volg jij een IT gerelateerde opleiding en zoek je een leuke stageplek? Dit bedrijf heeft heel veel mogelijkheden op dit gebied. Lees snel wat ze allemaal te bieden hebben en laat je motivatie en cv achter als je interesse hebt!

Dit bedrijf is een IT organisatie en werkt dagelijks aan grote projecten in opdracht van andere bedrijven. Ze werken met data driven technology en maken platforms zoals websites of applicaties. Ze staan open voor enthousiaste studenten die graag bij hen stage willen lopen.

Als meewerkstagiair mag je breed meedraaien binnen het bedrijf. Er wordt met verschillende programmeertalen gewerkt, bijvoorbeeld PHP. Ook SQL komt aan bod. Heb jij hier ervaring mee, wil je graag meer leren op dit gebied? Laat het ons weten, misschien mag jij jouw stage bij dit bedrijf komen lopen!

Deze IT organisatie houdt zich bezig met data driven technology en werkt elke dag aan projecten in opdracht van andere bedrijven. Intern zijn ongeveer 25 mensen werkzaam, een student zou hier mooi tussen passen. De werksfeer is dynamisch en erg prettig.

Vacaturenummer: 4148


Vereisten

Je volgt een opleiding in één van deze richtingen: 

  • HBO / WO - ICT
  • HBO / WO - ICT-advies
  • HBO / WO - ICT-beheer
  • HBO / WO - ICT-programmeren
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Bergen op Zoom

Grafisch vormgever
Steenbergen
Webdesign, e-commerce
Steenbergen

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.