Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.120 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage (Afstudeer)opdracht bij fiscaal adviesbureau in Nieuwegein

26 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Nieuwegein
Soort werk: » Financieel / Economisch
Branche: » Fiscaal | Juridisch
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

(Afstudeer)opdracht bij fiscaal adviesbureau

Ben jij nog op zoek naar een fiscale stage of afstudeeropdracht? Dan hebben wij wellicht iets leuks voor je! Voor een fiscaal adviesbureau in de buurt van Utrecht zijn we op zoek naar een student met verstand van zake! Interesse? Reageer dan snel!

Dit bedrijf is op zoek naar iemand die zin heeft om aan de slag te gaan met fiscale zaken! Je zult je onder andere bezig houden met het toepassen van nieuwe belastingregels onder de huidige klanten van het bedrijf, de nieuwe DBA wet en pensioenfaciliteiten. Als meewerkstagiair zul je mee gaan lopen op de afdeling en samen met de collega's naar deze zaken gaan kijken. Als afstudeerder zul je meer een zelfstandige opdracht kunnen oppakken in deze richting(en).

Tijdens je stage word je natuurlijk goed begeleid door iemand van niveau. Op de afdeling is veel ervaring en expertise aanwezig! Tevens is er een grote kans, wanneer je goed werk levert, dat je na je afstuderen een baan aangeboden krijgt!

Al met al dus een uitdagende (afstudeer)opdracht met veel mogelijkheden en een mooi opstapje naar een baan!

Vacaturenummer: 3318

 

   

Vereisten

 

Je volgt een van onderstaande of vergelijkbare studies: 

  • HBO Fiscale economie
  • WO Fiscale economie
  • WO Fiscaal Recht
   

Trefwoorden

afstudeerstage  afstudeeropdracht  wo  hbo  meewerkstage  meeloopstage  fiscaal  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.