Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.141 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

(Afstudeer)stage TBK bij technische international in Doetinchem

18 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Doetinchem
Soort werk: » Technisch / Klusser / Monteur
Branche: » Productie | Techniek
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

(Afstudeer) stage voor TBK student bij technische international

Studeer jij technische bedrijfskunde? En ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer) stage bij een technische international? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Deze organisatie wil hun productie en werkplaats optimaliseren en daarom zijn zij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige student die deze opdracht gaat uitvoeren.

Tijdens deze stage zul jij gaan onderzoeken hoe de processen binnen de productie en werkplaats van deze organisatie kunnen worden geoptimaliseerd. Eerst zul jij daarom alle processen in kaart gaan brengen. Op basis van dit overzicht ga je een selectie maken van de processen die geoptimaliseerd dienen te worden. Vervolgens ga je de kosten en baten van deze geselecteerde processen tegen elkaar afwegen. Op basis van deze kosten-baten analyse ga je in overleg met de directeur bepalen welke processen verbeterd moeten worden om op korte termijn het hoogste rendement te behalen. Kortom, een leuke opdracht waarbij jij een waardevolle bijdrage kan leveren.

De organisatie biedt goede begeleiding aan stagiaires.

Vacaturenummer: 3803

   

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

  • HBO Technische bedrijfskunde
  • WO Technische bedrijfskunde
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
» Wiskunde | Econometrie
» Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.