Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.153 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeeropdracht richting sales in Nijmegen

22 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Nijmegen
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
Branche: » Commercieel | Sales
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting sales

Ben jij commercieel ingesteld en op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Zie jij het tevens zitten om direct na je afstuderen door te stromen als accountmanager? Dan heeft deze Nijmeegse onderneming een mooie opdracht voor jou! Reageer snel!

Het bedrijf is de laatste jaren erg gegroeid en is nu op zoek naar een afstudeerder die de taak op zich wil nemen om de salesafdeling te optimaliseren! Daarnaast is het de bedoeling dat je begint met het aanboren van nieuwe markten, zodat het bedrijf in de (nabije) toekomst nog verder kan uitbreiden.

De directeur heeft zelf de hbo-opleiding Commerciële Economie genoten en is een jonge, succesvolle ondernemer. Hij kan jou de begeleiding geven die jij nodig hebt voor het afronden van je opdracht!

Let op! Bij deze functie is het van belang dat je na het afronden van je afstudeeropdracht wil doorstromen naar een startersfunctie als Accountmanager van het bedrijf! Als je hier niet voor open staat, hoef je niet te reageren op deze vacature.

Vacaturenummer: 3890

   

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

 • HBO Small business en retail management
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Marketing management
   

Trefwoorden

hbo  wo  sales  afstudeerstage  afstudeeropdracht  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.