1.115 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage richting software-ontwikkeling in Alkmaar

18 september 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Alkmaar
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

 (Afstudeer)stage richting software-ontwikkeling Delphi

Ben je nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage en heb je affiniteit met software ontwikkeling van Delphi? Dan is dit misschien iets voor jou! Je zult aan de slag gaan bij een snelgroeiend bedrijf in de buurt van Alkmaar. Heb je interesse? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

De organisatie is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder en stagiair. Eerstgenoemde zal aan de slag gaan met het ontwikkelen van een nieuwe applicatiemodule. Er zal ook onderzoek gedaan moeten worden naar de behoeftes van de klant. Vanuit die taken zal er na overleg een toepasselijke opdracht geformuleerd worden. Je zult vooral werken met de programmeertaal Delphi, ervaring en affiniteit hiermee is dus een pré!

Als meewerkstagiair zul je taken op je nemen als het bijwerken van modules en de ICT-ontwikkeling van het bedrijf. Je zult ook zelfstandig enige taken oppakken en zul je meedraaien met werkzaamheden binnen het bedrijf.

Het bedrijf biedt uitstekende begeleiding aan afstudeerders en stagiairs!

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen softwareprogramma’s voor bouw- en installatiebedrijven, gevestigd in de regio Alkmaar. Het is een snelgroeiend bedrijf, waarbij ze dus goed een afstudeerder of stagiair kunnen gebruiken. Het team bestaat nu ongeveer uit 20 mensen. Er hangt een aangename informele sfeer, waarbij men open met elkaar is.

Vacaturenummer: 4241


Vereisten

Je volgt een studie in één van onderstaande richtingen. 

  • HBO / WO - ICT
  • HBO / WO - ICT-advies
  • HBO / WO - ICT-beheer
  • HBO / WO - ICT-programmeren
  • HBO - Technische Informatica
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2017, februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.