Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.298 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeeropdracht Business IT richting integratie in Almelo


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Almelo
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 19 december 2016
Soort werk : » ICT
   

Omschrijving stageplaats

Afstudeeropdracht Business IT richting integratie van systeem!

Zit jij in je laatste jaar en zoek jij nog een uitdagende afstudeeropdracht in de Business IT? Zoek dan niet verder! Dit bedrijf is namelijk op zoek naar een afstudeerder die kan gaan onderzoeken hoe ze de Office koppeling SharePoint het beste kunnen integreren. Is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Lees dan verder voor meer informatie over deze afstudeeropdracht!

Dit bedrijf werkt met Office. In Office zitten verschillende koppelingen, waaronder SharePoint. Omdat het bedrijf niet zo goed weet hoe ze SharePoint moeten integreren in de bedrijfsvoering zijn ze op zoek naar een student die een opdracht in deze richting wilt oppakken. 

  Als afstudeerder ga jij dus onderzoeken hoe SharePoint geïntegreerd kan worden in de bedrijfsvoering van deze organisatie. Belangrijk daarbij is dat er rekening gehouden moet worden met de klant, omdat dit bedrijf IT oplossingen voor andere bedrijven realiseert. De manier waarop SharePoint geïntegreerd wordt heeft dus effect op de klanten. Ook moet je een Proof of Concept schrijven om te bewijzen dat jouw oplossing daadwerkelijk kan voldoen aan de specificaties. Omdat je veel gaat werken met SharePoint is het een groot pluspunt als je daar ervaring in hebt. 

Vacaturenummer: 3442

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie.

  • HBO Informatiekunde

 

  • HBO Bedrijfskundige Informatica;
  • HBO Business Process Management IT;
  • HBO business; IT en management;
  • HBO Informatie dienstverlening en management;
  • HBO Informatie en communicatie technologie;
  • HBO Information Engineer;
  • HBO Information Management;
  • HBO Information Technology;
  • HBO Vormgeving en ontwerp interactie
   

Trefwoorden

hbo  wo  ict  ict-advies  afstudeeropdracht  stage  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak.

"Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven,
door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden."
Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!
   
Bedrijfsnaam: StageMax
Plaats: Nijmegen - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Stages in de omgeving van Almelo

Wij zoeken multimedia of marketing student
Almelo