Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.118 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeeropdracht richting HR in telecomsector in omgeving Wijchen

24 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » omgeving Wijchen
Soort werk: » Personeel en organisatie
Branche: » Personeel | Organisatie
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting HR in telecomsector

Studeer jij HRM of een soortgelijke studie en ben je op zoek naar een veelzijdige leerzame afstudeeropdracht? Dit bedrijf biedt je een HR-uitdaging waar je verschillende kanten van de HR te zien gaat krijgen. Geïnteresseerd? Reageer met cv en motivatie.

Dit bedrijf heeft het afgelopen jaar enkele veranderingen doorgevoerd op het gebied van personeelszaken. Hierdoor zijn er verschillende taken die opgepakt moeten worden. Als afstudeerder krijg je deze kans. Het is belangrijk dat je bereid bent om 50% mee te werken en 50% aan je afstudeeropdracht te werken.

Je gaat als afstudeerder aan de slag met verschillende taken. Allereerst is het mogelijk om aan de slag te gaan met de uitvoering van het nieuwe beleid dat is opgeschreven in een handboek. Veel personeelszaken gebeuren nog volgens de oude manier en aan jou de taak dit te observeren en te noteren. Daarnaast is het mogelijk dit handboek met eigen inzichten te verbeteren.

Naast zaken rondom het handboek is het ook mogelijk om bezig te gaan met salarisadministratie en de administratie van overuren. Dit zou mogelijk geoptimaliseerd kunnen worden.

Het bedrijf biedt je een goed kijkje in de HR-wereld waar je goed begeleid zult worden.

 

Vacaturenummer: 3833

   

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Human Resource Management
  • HBO P&O; HBO Personeel en arbeid
  • WO Arbeids en organisatie psychologie
  • WO P&O
  • WO Personeelswetenschappen

 

 

   

Trefwoorden

afstudeerstage  afstudeeropdracht  hrm  po  hbo  wo  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
» Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Aanbevolen stages

Stagiaire Human Resources
Den Bosch
Intercedent(e)
Werkhoven
HR Stagiair
Ewijk
Stagiair(e) HR Recruitment
Utrecht


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.