Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.109 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

(Afstudeer)stage richting optimalisaties in omgeving Doetinchem

20 april 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » omgeving Doetinchem
Soort werk: » Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: » Logistieke dienstverlening
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage richting logistieke/productie optimalisatie

Ben jij nog op zoek naar een leuke stage of afstudeerstage en volg jij een logistieke opleiding of studeer jij technische bedrijfskunde? Dit bedrijf in de omgeving van Doetinchem is dan op zoek naar jou. Heb jij interesse? Reageer dan snel!

Dit technische bedrijf groeit snel waardoor ze graag een nieuwe blik werpen op de logistieke processen als de productie processen. Jij als student kan de nieuwste kennis toepassen binnen deze organisatie tijdens je (afstudeer)stage. Het bedrijf wilt deze processen richting verpakkingen graag optimaliseren en willen jou daar in betrekken.

De productie binnen deze organisatie neemt snel toe waardoor de verpakkingen niet meer aan de eisen voldoen en dus ziet het bedrijf hier kansen in. Maken we verschillende slimme dozen? Maken we enkel 5 verschillen soorten? Gaat dit wel qua logistiek of qua inkoopprijs? Dit zijn vragen waar het bedrijf geïnteresseerd in is.

Tijdens een gesprek met het bedrijf zal er samen met jou een opdracht geformuleerd worden voor je (afstudeer)stage. 

Vacaturenummer: 3778

   

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

  • HBO Technische bedrijfskunde
  • HBO Business Logistics
  • HBO Logistiek en Economie
  • HBO Logistiek en technische vervoerskunde
  • WO Logistics and operations management
  • WO Transport infrastructure and logistics
   

Trefwoorden

hbo  afstudeerstage  wo  afstudeeropdracht  meewerkstage  meeloopstage  optimalisaties  logistieke processen  productie processen  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en ?afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carri?re en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.