Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.154 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeeropdracht richting online marketing in Waalwijk

22 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Waalwijk
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting online marketing bij groot familiebedrijf

 

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeeropdracht richting online marketing? En lijkt het jou een uitdaging om de online marketing van een groot familiebedrijf tot een hoger niveau te tillen? Reageer dan snel met je motivatie en cv.

Deze organisatie heeft onlangs een webshop ontwikkeld, zodat hun producten ook via het internet makkelijk te vinden zijn. Nu willen zij graag weten of zij op dit gebied verbeteringen kunnen realiseren en daarom zijn zij op zoek naar een student die een online marketing onderzoek gaat uitvoeren.

Als afstudeerder zul jij eerst een interne analyse gaan uitvoeren. Wat is de huidige situatie met betrekking tot de webshop en online marketing? In hoeverre is de webshop goed vindbaar op het internet? Hoe kan de SEO worden verbeterd? Vervolgens zul jij door middel van een externe analyse gaan onderzoeken hoe de concurrentie in de markt ligt. Hoe makkelijk is de concurrentie te vinden op het internet? Hoe presenteren zij zich online? Op basis van de verkregen informatie zul jij een implementatie strategie schrijven, met daarin het advies hoe de organisatie hun online marketing kan verbeteren.

De organisatie biedt goede begeleiding aan afstudeerders en wanneer de organisatie tevreden is over jouw bijdrage is er de mogelijkheid om door te stromen als online marketeer.

Vacaturenummer: 3785

   

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

 • HBO Small business en retail management
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Marketing management
   

Trefwoorden

hbo  afstudeerstage  wo  afstudeeropdracht  online marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.