Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.131 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

(Afstudeer)stage TBK sales engineer elektrobedrijf in omgeving Harderwijk

12 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » omgeving Harderwijk
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Retail | Groothandel
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage TBK sales engineer bij elektrobedrijf

 

Ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage waar je je gaat bezig houden met sales en techniek? DIt elektrobedrijf in de buurt van Harderwijk zoekt een gemotiveerde stagiair TBK die ervaring wil opdoen richting de Sales Engineering. Heb je interesse? Stuur ons je cv en motivatie.

De kracht van dit elektrobedrijf is hun klantgerichtheid. Ze werken met de wensen en eisen van hun klanten. Deze klanten verdienen dan ook veel aandacht. Het bedrijf zou dan ook graag een extra kracht hebben die het contact met de klanten combineert met technische affiniteit.

Als meewerkstagiair ga je meelopen bij verschillende afdelingen zodat je meer te weten komt over het bedrijf. Op deze manier zul je met de juiste kennis in contact kunnen gaan met de klanten. Je zult aan de hand van de eisen en wensen van de klant advies geven aan de klant of aan het bedrijf zelf.

Als afstudeerder ga je je bezighouden met een groter project, afhankelijk van wat er op dat moment actueel is in het bedrijf. Ook hier zal klantgericht centraal gaan staan. Je zult jouw interesses en vaardigheden bespreken met het bedrijf waarna je samen een leuke afstudeeropdracht gaat samenstellen. Kortom: een leuke stage of afstudeerplek TBK richting de sales engineering!

Het bedrijf werkt vaker met stagiaires en hebben dus ervaring met het begeleiden.

Vacaturenummer: 3795

   

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Technische bedrijfskunde
  • WO Technische bedrijfskunde
   

Trefwoorden

hbo  afstudeeropdracht  afstudeerstage  wo  meeloopstage  meewerkstage  technische bedrijfskunde  sales  engineer  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Omgeving Harderwijk

Enthousiaste Marketing of Multimedia stagiair(e)
Nijkerk (Gld)
Stage Verkoopmedewerk(st)er Binnendienst
Ermelo
Stage leerling automonteur BBL
Harderwijk


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.